είναι γλυκό από φρούτα, ζάχαρη και νερό και χρησιμεύει για τη συντήρηση και μακροπρόθεσμη χρήση των φρούτων.
Οι μαθητές του τομέα Γεωπονίας Βγ παρασκεύασαν μαρμελάδα από μήλα και αχλάδια.
Η εκπαιδευτικός Χριστίνα Τετριμέλη
είναι γλυκό από φρούτα, ζάχαρη και νερό και χρησιμεύει για τη συντήρηση και μακροπρόθεσμη χρήση των φρούτων.
Οι μαθητές του τομέα Γεωπονίας Βγ παρασκεύασαν μαρμελάδα από μήλα και αχλάδια.
Η εκπαιδευτικός Χριστίνα Τετριμέλη