350.jpg

Φυσικός Χυμός Φρούτων

 

Οι μαθητές του τομέα Γεωπονίας στα πλαίσια των εργαστηριακών ασκήσαεων του μαθήματος "Εισαγωγή στην Τεχνολογία Τροφίμων" παρασκεύασαν έναν φυσικόμ χυμό από φρούτα (μήλο-αχλάδι-μπανάνα).

Οι φλούδες των φρούτων τοποθετήθηκαν για κομποστοποίηση στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του σχολείου.

 

Οι μαθητές : Μιχαλάκης Παύλος, Σαφίκ Μαρυάμ, Χρυσανθόπουλος Θανάσης

 

Υπεύθυνη καθηγήτρια: Τετριμέλη Χριστίνα

 

 

Δείτε παρακάτω σχετικό φρωτογραφικό υλικό:

 

IMG_20181022_102236.jpg IMG_20181022_102906.jpg

 

IMG_20181022_102921.jpg IMG_20181022_103113.jpg

 

IMG_20181022_103230.jpg IMG_20181022_103239.jpg

Παρασκευή Πίτσας

Οι μαθητές του τομέα Γεωπονίας στα πλαίσια των εργαστηριακών ασκήσεων του μαθήματος "Εισαγωγή στην Τεχνολογία Τροφίμων" παρασκεύασαν πίτσα.

 

 

Υπεύθυνη Εκπαιδευτικός: Τετριμέλη Χριστίνα

 

 

Παρακάτω δείτε σχετικό φωτογραφικό υλικό

 

    IMG_20181101_120804.jpg 

 

    IMG_20181101_120638.jpg

Μπισκότα από Βρώμη

 

Οι μαθητές του τομέα Γεωπονίας στα πλαίσια των εργαστηριακών ασκήσεων του μαθήματος "Εισαγωγή στην Τεχνολογία Τροφίμων" παρασκεύασαν μπισκότα από βρώμη.

 

 

 

Υπεύθυνος Εκπαιδευτικός: Τετριμέλη Χριστίνα

 

 

Παρακάτω δείτε το σχετικό φωτογραφικό υλικό:

 

        IMG_20181106_113847.jpg      IMG_20181106_114516.jpg

 

                              IMG_20181106_114514.jpg

 

 

 

 

Κομπόστα Μήλου

 

Οι μαθητές του τομέα Γεωπονίας στα πλαίσια εργαστηριακών ασκήσεων του μαθήματος "Εισαγωγή στην Τεχνολογία Τροφίμων" παρασκεύασαν κομπόστα από μήλα.

Οι φλούδες των φρόυτων τοποθετήθηκαν για κομποστοποίηση στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του σχολείου.

 

 

 

Υπεύθυνη Εκπαιδευτικός: Τετριμέλη Χριστίνα

 

Παρακάτω δείτε φωτογραφικό υλικό:

 

 

         IMG_20181029_101903.jpg

       

         IMG_20181029_102801.jpg IMG_20181029_103359.jpg

 

         IMG_20181029_111229.jpg IMG_20181029_110513.jpg

 

 

Σελίδα 1 από 10

Please publish modules in offcanvas position.