354.jpg

ΜΑΘΑΙΝΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ

Οι μαθητές του τομέα Γεωπονίας στο μάθημα Εισαγωγή στη Τεχνολογία Τροφίμων παρασκεύασαν σάλτσα ντομάτας. Αξιοποιώντας τεχνικές όπως αυτή του βρασίματος και της αποστείρωσης των βάζων για την καταστροφή των μικροοργανισμών οι μαθητές έμαθαν με βιωματικό τρόπο πως μπορεί να συνδυαστεί η Τεχνολογία τροφίμων με το μαγείρεμα. Στο τέλος πρόσθεσαν και αποξηραμένο δεντρολίβανο για άρωμα και γεύση. Το δεντρολίβανο το είχαν αποξηράνει οι ίδιοι σε προηγούμενη δράση.

Οι μαθητές του Βγ, η εκπαιδευτικός Χ. Τετριμέλη       

 

 

 

IMG_20191104_083000_1.jpg   IMG_20191104_083432.jpg   IMG_20191104_084616.jpg    IMG_20191104_091430_1.jpg   IMG_20191104_091842.jpg

Please publish modules in offcanvas position.